Продуктова категория
Свържете се с нас
Адрес:
Град Tonglu фабрика: Xiafan Road, град Tonglu икономически DeveIopment зона, Хангжу Zhejiang Китай
Jiande фабрика: Qintang индустриален парк, Jiande Каунти, Хангжу Сити, Жейянг провинция Китай
Кажи: 0086-571-64111111
Факс: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Изложба

Камерна филтър преса плоча производител на термопластични екструдиране технология

Днес повечето от 3D принтер е на печатащата глава от вашия компютърен контрол намери полу течност материал към обекти. Камерна филтър преса табела производителя да въведе този процес може да използва различни материали, включително метал, бетон, керамика и шоколад, но досега, най-често на екструдиране на термопластичен материал е стопена.
Научете повече за 3D печат, колкото повече мисля, че това е все по-променящата се индустрия, един от многото различни термини да понякога се отнася за същото нещо, особено от термопластична екструзия да отпечатате обекти този процес. Технологията трябва да бъде просто наречен andquot; Термопластични extrusionandquot; в сравнение с общите изявление е andquot; extrudedandquot;. В действителност на глобалните стандарти тялото Съединените щати Международната асоциация за тестване и материали (ASTM International), обяви през юни 2012 г. тази 3D печат стандартни общото име е andquot; extrudedandquot;.
Камерна филтър преса табела производител представи концепцията по-горе и може би по-лесно за разбиране, но термопластични екструдиране технология изобретатели на военна хитрост корпорация прави неща, това е компания, водещи на пазара, които се отнасят до тази техника като andquot; Разтопен отлагане моделиране (FDM) andquot;. FDM е позоваване на понятието (и насилие) като термопластични екструдиране, е обикновено разбира като материални екструдиране технология.