Продуктова категория
Свържете се с нас
Адрес:
Град Tonglu фабрика: Xiafan Road, град Tonglu икономически DeveIopment зона, Хангжу Zhejiang Китай
Jiande фабрика: Qintang индустриален парк, Jiande Каунти, Хангжу Сити, Жейянг провинция Китай
Кажи: 0086-571-64111111
Факс: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Новини

Автоматично налягане филтър процес засилването и перспектива

Отделяне на разнородна система е необходима за автоматично филтър преса за производството на единица операция, изучаване на процеса на разделяне, главно насочени към метода за разделяне на укрепване и оптимизиране на структурата на оборудване. Процес изследвания по-специално, по отношение на филтриране медии, оборудване, материали или оборудване на структурата там са много място за развитие.
Засилването на процеса за разрешаване. Автоматично филтър преса в седиментация, изберете подходящ Сепарационно оборудване е от ключово значение за постигане на високи сепарационна производителност. За газ твърда смес, поради неравномерно разпределение на частиците диаметър така че изберете според Гранулометрично разпределяне на частиците подходящ раздяла оборудване. Dandgt; 50 μ m магистрати или тежестта утаяване оборудване dandgt; 5 μ m магистрати или центробежни оборудване dandlt; 5 μ m магистрати или ESP, чанта филтри, скрубери.
Автоматично налягане филтър за течните и твърдите смеси, не само частици, Гранулометрично разпределение и да разгледа размера на твърдо съдържание за да изберете подходящото оборудване за разделяне. Dandgt; 50 μ m филтър-центрофуга може да се използва; dandlt; 50 μ m с налягане филтрация оборудване твърдо съдържание на andlt; 1 % утаяване резервоар, преда течна разделител, разделители на сетълмента; 1 % ~ 10 % съдържание на твърди плоча и рамка филтър преси; твърди съдържание andgt; 10 % филтриране може да се използва центрофуга; съдържанието на твърди andgt; 50 % вакуум филтър може да се използва и така нататък.