Продуктова категория
Свържете се с нас
Адрес:
Град Tonglu фабрика: Xiafan Road, град Tonglu икономически DeveIopment зона, Хангжу Zhejiang Китай
Jiande фабрика: Qintang индустриален парк, Jiande Каунти, Хангжу Сити, Жейянг провинция Китай
Кажи: 0086-571-64111111
Факс: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Новини

Колан тип филтър преса филтрация технологично прогнозиране

С развитието на био инженерна технология прилагането на мембранно разделяне в тази област ще продължат да растат. В производството на биологични продукти, често е необходимо да бъдат отделени от течна суспенсия, традиционни методи за филтриране не са до изискванията за качество на продуктите, както и използването на микро филтрация мембрана раздяла технология, която предотвратява инактивация на бактериално замърсяване и топлина чувствителни материали и постигнати ефективно отделяне на примеси и подобряване на качеството на.
Колан филтри употреба динамични филтриращи технологии в мембранно разделяне, по-добре може да реши проблема с конвенционални мембранна филтрация курс не е висока, направи по-широко приложение на мембранен филтър, филтър ще работи по-добре, като производството на целулоза и хартия, възстановени от отпадъчни води с ултрафилтрационни мембрана влакно.
В допълнение колан филтър преса филтрираща технология е също считан за един от прости и ефективни методи за подобряване на филтрация. Това е използването на две или повече филтри и постепенно намали твърдо съдържание или целта на течни вискозитет за подобряване филтриране проценти. Тези филтри може да бъде същия тип но различни филтър медии и филтър константи, може да бъде комбинация от различни видове филтър заедно.