Продуктова категория
Свържете се с нас
Адрес:
Град Tonglu фабрика: Xiafan Road, град Tonglu икономически DeveIopment зона, Хангжу Zhejiang Китай
Jiande фабрика: Qintang индустриален парк, Jiande Каунти, Хангжу Сити, Жейянг провинция Китай
Кажи: 0086-571-64111111
Факс: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Новини

Производителите на колан тип филтър в бъдеще натиснете преход към интелигентни посока

Диалектически теория на производителните сили и производствените отношения ни казват, че когато производителността расте до известна степен, когато се обвърже оригиналната продукция е огромна трансформация за адаптиране към развитие на напредналите производителни сили. Днес е развитието на науката и технологиите, интернет и информационните технологии-промяна пъти, колан филтър преса производители в индустриалната зона на море промяна идват свистенето от, всяко предимство пристигна, но тенденцията на времето, глобални промишлени 4.0 ера се е появил.
След Германия правителство andquot; промишлени 4.0andquot; стратегия, производителите от целия свят фокусира на тази стратегия и е бил широко признат в промишлеността, независимо дали в развитите и развиващите се страни, своите производствени отрасли се опитват да andquot; 4.0 промишлени, andquot; и, в преследване на глобални индустрии силно конкурентни предимства в конкурентната среда.
Промишлени 4.0, фабрика за умни, интелигентни, умни логистика е станал производители за колан филтър преса, от традиционните модели на трите теми на интелигентни посока. Филтър за прецизно производство персонализиран от масово производство в преход, ориентирани към производство производство за обслужване и производство преход, фактори на прехода към иновациите задвижване индустрия 4.0 пъти три подривни трансформацията се реализира и неизбежно тенденция на развитие на времето.