Продуктова категория
Свържете се с нас
Адрес:
Град Tonglu фабрика: Xiafan Road, град Tonglu икономически DeveIopment зона, Хангжу Zhejiang Китай
Jiande фабрика: Qintang индустриален парк, Jiande Каунти, Хангжу Сити, Жейянг провинция Китай
Кажи: 0086-571-64111111
Факс: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Новини

Правилната поддръжка са стабилни резултати от плоча и рамка филтър преса

След покупката на плаката и рамка филтър натиснете е необходима за ефективната поддръжка, само за тази машина за поддръжка на регулярна основа, може да удължи експлоатационния живот на машината, докато машината има добри резултати за как да ефективно поддържане, в действителност, в процеса също има много място за бележки. Тук можем да разгледаме как да за плаката и рамка филтър-преси за по-добра поддръжка, така че можете да разширите използването на плаката и рамка филтър pressand #39; s най-добрите години.
Първото нещо, което ще забележите е обичайната поддържане на плоча и рамка филтър преси, например преди да използвате, трябва да разберат инструкциите за употреба на машината, така че когато ви ще стане много по-лесно. Докато в процеса на използване на вашата проверка на редовни качеството всяка тръба връзка е достатъчно силна, така че да погледна вътре има ще бъде възможността за изтичане. Ако тръбата не е толкова силна, тогава трябва да се обърне внимание на проблемите в този процес е много по-малко. Вие трябва да внимателно проверка, така че елиминира много неща, направи тази машина може да се поддържа добро изпълнение на всички времена.
Макар и не в машината когато има натиск да отвори капака, защото това ще бъде някои неочаквани поведение може да се случи. В процеса на докато използвате, трябва да знаете на клапан отваряне е стегнат, искате водата да изтече, така че да може да се използва. Като контрол на заема определен метод на плоча и рамката филтър преса. Не включвайте произволно, но след използването на този нещо за известно време, да направи някои почистване на регулярна основа. Само по този начин да запази нещо по-добро представяне.